Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker kan inte glömmas bort.


När hon dog I

”Hon försvinner”

den natten cirklade kråkor
runt de döda duvornas
kvarlevor
den natten var en livstid i mörker

böneutroparen föll livlös ner från sitt torn
och där hans sång skulle ljuda
var det enda som ekade
ljudet från hans skallben som krossades mot kullersten
och källans drunknade drömmar.

hon försvinner
och
jag som inte riktigt såg att hon fanns





Fri vers av frig
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-10-19 20:39



Bookmark and Share


  Björn
Starka ord som jag känner är viktiga. Önskar att du sett innan hon försvann. Att läsa din text får mig att vilja försöka se det jag missat.
Björn
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig