Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nystan av november

nu rispar det upp sig,

nu sprider sig verkligheten.
som en rännil av tjock svart sörja och
blod blev till tjära.

böljande natt blev till stel morgon och

ensamhet
trots sällskap




Fri vers av frig
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-06 17:19



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jag känner igen mig, jag förstår vad du menar.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig