Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli din egen vardagspirat. En baraordare i natten.


Myteri


sista sommarflugans solosång

blå vas mot skirt dagsljus

havsreflexer mot betongbakgrund

fäster segel på sekundvisare

skär av förtöjningarna med kökskniven
gör sjöslag bortom tidur och måsten.










Övriga genrer av _Mian_
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-10-20 00:25



Bookmark and Share


  Mats VIP
Så enkel och så mycket. Väcker en stark känsla hos mig
2006-12-04

  enkel
Härlig ansats, men är inte språket för hugget?
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_