Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig hellre en dålig kommentar ..



Varför hör ni inte vad jag säger..

Varför vänder ni er inte om när jag kvittrar..

Varför ser ni inte allt jag gör för att synas..

Varför öppnar ni inte dörren till min bur?

Varför låter ni mig inte flyga fri bland er..



Hur kan tystnad såra så mycket?

Att vara ignorerad, ej sedd..
Är värre än 1000 förnedrande ord..


Så ge mig hellre en dålig kommentar,

än att se mig som en oviktig fågel, inlåst i sin bur.




Fri vers av Sonja
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-21 01:08



Bookmark and Share


    Sonja
Du förstod det helt rätt.
2006-11-11

  Arnella
Jag trodde att du syftade på livet,
antagligen en viss situation i livet.
inte dina texter.
2006-11-08

    Sonja
Ni missförstod min text, helt och hållet.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Sonja