Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt StA5, Att att sakna

Att att ha någon kan betyda så mycket
Att saknaden kan störta mig så djupt
Att allting jag gör känns lite tyngre än vad det borde
Att saknaden smärtar som en käftsmäll
Att alla meningar fattas bokstäver
Att saknaden gör mina ögon mörka
Att hela jag känns ofullständig
Att saknaden slår en mur omkring mig
Att bekräftelse kan betyda så mycket
Att saknaden gör allt meningslöst
Att se alla andra tillsammans
Att saknaden tar över mina tankar
Att ett par ögon att se in i kan behövas så mycket
Att saknaden förtär mig
Att en kyss kan behövas så mycket
Att saknaden skrämmer bort
Att en annan människa kan behövas så mycket
Att saknaden blir ett självändamål
Att att vara älskad kan betyda så mycket




Fri vers av knegolf
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf