Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L05, Begär

I en låda rund som solen, vit som snön
Finns påsar
Bruna av begär
Med en smak av vildmark
Som ger hjärtklappning, yrsel, tandröta
Och tröst




Fri vers av knegolf
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-10-23 17:51



Bookmark and Share


    ettolrahC
Speciellt berättat.
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

knegolf