Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Som stora upplysta skokartonger på hjul
dundrar långtradarna fram i natten.
Inne i hytterna dunkar musik
från CD-spelare eller nattradio.
Country road, take me home
to the place where I belong.

Därinne sitter människor
med drömmar, längtan,
tankar, känslor,
precis som Du och jag.
Någonstans kommer vi ifrån.
Någonstans är vi på väg.
Men ingen GPS-navigatör
i världen
kan hjälpa oss att hitta
vår egen väg i livet.
Har Du hittat din?
Hittar jag någonsin min?




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-25 08:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här ska jag spara hem och skriva ut till gubben..han har ett litet åkeri och reser mellan Värmland och Göteborg..landvetter..och tillbaka hela veckan..då blir det mycket radio och country road listening...jättefint skrivet min vän!!!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman