Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din slav

jag sålde mitt liv för att ha råd med ditt;
men mitt liv var inte lika mycket värt.
När jag blev en del av ditt liv;
förstod jag att jag inte kunde äga dig.
jag gav bort mitt liv i en gåva;
för att jag är såld i din närvaro.
Du äger mig nu;
hoppas jag är i goda händer.




Fri vers av Love Dragon
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-10-29 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har med en obeskrivlig värme skilldrat livet som nyrik påläggskalv! Är texten möjligen självbiografisk?
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon