Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I går kväll kunde en en enormt stor måne betraktas, som lyste med kraftigt guloranget ljus. Men inga stjärnor syntes, så därav denna slutsats. :-)


Haiku


Månen halv och proppmätt

ler på sällan skådat sätt

magen fylld av nattstjärnor




Bunden vers (Haiku) av _Mian_
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:24



Bookmark and Share


  MW
mm, me liiike
2006-11-20

  noname_realmind
**skrattar**
Vilken härlig bild du
målat av glupsk måne.
Gillar det knasmycket! :))
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_