Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A diffrent world.


Ecstasy

Nålen går rakt in i venen
drar upp
trycker ner
Ryser till
blodet rinner
rinner längs min arm
Leendet på läpparna
det blir större
Världen som var helt
förstörd för 1 minut sen
är borta
Den nya världen ler mot mej.
Allt ler
Jag har kommit
till en ny värld
Timmarna går
tiden rinner förbi
somnar sakta in
Vaknar
huvudvärken, dunkdunk
Ilskan
Jag är tillbaka
till den gammla världen!




Fri vers av _confused
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-11-03 23:13



Bookmark and Share


    Underline
Nål i min ven, kan inte känna mig sund, därför har jag bara ganjaspliff i min mun... =D
2006-11-08

  epelkawka
Denna text vore så otroligt mycket bättre utan det vi alla fick lära oss som mindre, "stor bokstav och punkt".
Det blir så formellt och lite trist att det finns punkter efter varje rad.
Det kanske skulle bli bättre utan dom?
Jag vet inte riktigt, men det är bara ett förslag från min sida.
Jag anser att det är okej att släppa lite på noggrannheten när man skriver
dikter, eftersom det är en känsla som ska förmedlas, snarare än att man ska komma ihåg hur någon byggt upp meningarna riktigt.
Innehållet i din text är däremot vettig och viktig att läsa om och jag tycker att du får fram det du vill säga väldigt bra.
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

_confused