Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fiin dikt...


Försent


Jag skulle ha gjort vad som heslt för dig.

Jag skulle ha beskyddat dig,
Och låtit dig va dig själv.

Jag skulle inte ha sagt emot
Och hjälpt dig mot världens hot.

Jag skulle ha vart där,
Men nu är du inte längre här.

Men nu när jag håller i din hand,
Sjunker du in i ett annat land.

Jag ser att du andas ditt sista andetag,

Jag kramar din hand hårt
Och viskar förlåt.

Jag torkar bort dina tårar & smeker dig klent.


Men det är redan Försent






Fri vers av Mickaan
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-11-09 17:24



Bookmark and Share


  DanSan
***********************************

Helt underbart skrivit i sorg och bedrövelse!

Det är bättre att säga förlåt än att hålla tyst!

Stort poetande i en känslig stund . . .

Allt gott till dig, Dan

***********************************
2006-11-10

  Jempan
Vart får DU allt ifrån? ;)
2006-11-09

    Camillaa
Det känns när man läser, bra inlevelse :)
/ C
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mickaan
Mickaan