Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förutsättningslösa mötet




*

Det förutsättningslösa mötet
när båda är nere på noll


Att träffas och mötas



Inga förutfattade meningar
inga fördomar och förtal


Att stå där nakna framför varandra
som två öppna blad


Ibland behövs inga ord
våga vänta, våga lyssna


Ta dig den tid som inte finns
Tänk så lyckat det kan bli


ibland






Fri vers av Anna Andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson