Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväv mig


jag är bortom allt
och avstånd bara växer

vad är det för mening med att vässa pennor
när ord bara flyter ut i meningslösheter
och bildar förskingringar, föryngringar

när allt krymper ihop
utom det som alltid varit stort
som havet, avstånd och
behov

förskingringar, föryngringar
jag har insett: man blir aldrig vuxen
man lär sig låtsas, spela med

men gemenskap eller ej
livet måste genomlevas genomlidas
genmanipuleras generas för att
generera mer liv som kan leva förgäves.

låt mig bara ligga här hos dig ett tag

säg att allt kommer bli bra imorgon


allt kommer bli bra,



bra imorgon




Fri vers av pladask
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-16 21:51



Bookmark and Share


  Angeldust
Nej tänker inte kväva dig , vill bara tala om att du skriver lysande!!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

pladask