Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaktisk gondol



Sakta och rytmiskt
gungar vi fram
i vår galaktiska gondol

medan stjärnor
tänds och släcks
i outsäglig skönhet

Jag smeker din kind
och du ler
med dina ögon

medan stjärnorna
tindrar och gnistrar
i ditt gyllene hår





Fri vers av Masse
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-12-16 12:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag tycker den är härlig och gungar gärna med...vilket jag gör
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse