Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kära, älskade du.


\"Hej Isabelle! Det är Emelie. Hur mår du? Jag mår bra. Eh, kan vi leka någon dag? Ring gärna till m



Emelie memmelie tokfia
16
snart 17
år av vänskap
har vi delat
du och jag
och jag kommer fortfarande ihåg
hur vi brukade bada hemma hos dig
och vi tog med äpplen ifrån vardagsrummet
i smyg
in till badrummet
för att leka den där äppelleken
den när man ska ta en stor tugga av äpplet
men inte hålla i
med händerna
och en av dom gångerna
gled jag bakåt och
snurrade runt på något
konstigt sätt
kommer du ihåg
hur vi skrattade efter det

Och kommer du ihåg
hur vi lekte i din mormor och morfars trädgård
och plockade körsbär på
somrarna
för det var ju ofta vi
du och jag
som lekte mest
på somrarna

och jag kommer ihåg hur vi
desperat
försökte få min pappa
och din mamma
att älska varandra
och gifta sig
och vi planerade att vi skulle dela rum
och vi fixade ju den där middagen
för dom
jag minns inte riktigt
vad vi lagade för mat
men jag minns att dom inte
gifte sig
fast nog älskade dom varandra
i alla fall lite
eller

vi kanske inbillade oss det också



jag minns mycket från våra lekar
memmelie pemmelie
och hur kul vi alltid hade

varför har vi slutat umgås sådär
som vi gjorde förr
vi träffas ju inte så ofta längre



jag minns inte riktigt




Fri vers av epelkawka
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-20 22:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilken underbar dikt till en vän!!**Fortsätt vara barnsliga och gör tokiga, roliga saker tillsammans**Jag är barnsligtokig än**;))
2006-12-30

    pladask
jag börjar nästan se suddigt genom blött.
det påminner så mycket om egna barndomsvänskaper
som visst försvunnit.
2006-11-21

    eva m h
Jättehärliga minnen på pränt!
2006-11-20

  kärleksbarn
underbart :)
jag blir som förälskad! vänskap rockar :)

(och, sneglade härunder, kex&vodka låter ju som en höjdarmiddag!)
2006-11-20

    refuge
fan vad bra du är! <3

...och inte bara för att den handlar om mig


jag tror faktiskt att dom älskade varandra liite, vi kanske borde göra ett nytt försök.

(och om jag minns rätt så fick dom kex och vodka)
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka