Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gary Jules - No poetry


Fatta pennan och skriv så att den glöder

Det finns så mycket som jag skulle vilja säga.
Men som jag aldrig kommer att säga, eller ens tänka.

Den här känslan går inte att beskriva med ord.
Jag vet inte vad jag ska göra, för jag vet inte vad det är jag känner.
Allt känns fel, känslan finns där.
Men ändå inte.

Det finns så mycket som jag önskar att jag kunde säga, men jag vågar inte ens tänka det.




jag vet det nu
vad vet jag imorgon?




Fri vers av refuge
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-11-26 02:03



Bookmark and Share


  Araminta
well do
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

refuge