Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp inte din dröm

I hela ditt liv
har du haft en dröm

Efter 17 år
hade du drömmen i handen
precis som en fågel

men du tappade modet
och släppte drömmen
du lät fågeln flyga

det har format ditt liv
modet har inte kommit tillbaka
och du släpper allt
som du egentligen vill behålla
i din hand




Fri vers av refuge
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-08-15 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge