Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkespuls


Som silke omkring naveln
lindar minnet sig in i en drömkokong


blommande körsbärsdoft
är det enda jag kan dra mig till minnes
att du bar i din packning då du kom fram
som en skugga ur bokträdens allé
och synliggjorde alla de viskningar som så länge vilat
i vassarna intill De Gömda Hamnarna

men varför strävade ändå dina axlar nedåt,
som om de sökte efter pulsslagen i Moder Jords hjärta?





Fri vers av _Mian_
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 22:02



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Vassarnas vackra viskning och Moder Jordens mjuka melankoli...
2006-11-27

  noname_realmind
Vackert och skirt som en flyende sommardag...
2006-11-26

  Lars Granlöf
Mod...eller tyngd...
Ja de går aldrig riktigt att veta vad de finns i andras tankar.
Vackert språk.
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_