Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig gryning



Tidig
gryning

dagen
hämtar
sin gestalt

ur nattens
djupa gåta

ur de
tindrande
stjärnornas
tystnad







Fri vers av Masse
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-12-22 11:15



Bookmark and Share


  Mats L.
Vilken stämning i denna, bra
2004-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse