Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent

 

jag kvävs i saffran och kanel

förväntningarnas förväntningar

julefrid, juletid




Fri vers av Anna Andersson
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-03 20:47



Bookmark and Share


  Arcadia1
Klockrent!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson