Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Weighed down with words too over-dramatic Tonight it\'s \"It can\'t get much worse\" vs. \"No one should ever felt like....\" -Fall out boy


Och det var något i luften som gjorde den tjockare, älskling, jag tror det kan ha varit kärlek.

Och hon visste att hon inte kunde
säga vad hon kände för det fanns inga ord
starka nog för att förklara,
Ofta fanns det inga ord överhuvudtaget.

Men visst förstod han.
För han var precis som hon förutom
alla tusentals saker som var annorlunda,
men dem såg hon aldrig.

För hon var bländad av hans händer
som rörde sig över gitarren och
önskade ibland att hon kunde få byta
plats med den.
Hon ville ha all hans kärlek.

Fast just denna gången satt de tysta i
en soffa och såg åt motsatt håll och ibland
på varandra.

Och sen blev det bara pinsamt så de
bröt nästan tystnaden fast
det var ett för stort steg så hennes
torra läppar jagade, mötte hans silkesmjuka.

Och hon skulle dra sig tillbaka,
men en hand i hennes nacke viskade
\'gå inte, jag vill ha dig precis så här nära\'
Och hon lyssnade, märkte inte hur allt
tystnade runt dem.
De levde sitt eget liv i några sekunder.

Och de satt så,
skrikande så högt att ingen hörde dem.
Med tårar i ögonvrårna för de visste att
det snart skulle ta slut.
Att ögonblick tar slut även om man blundar.

Och ingen förstod dem.

Absolut ingen förstod oss älskling,
Där vi satt i timmar på en sunkig soffa
med kärleken hängandes runt halsen.




Fri vers av Siera
Läst 732 gånger
Publicerad 2006-12-06 18:31



Bookmark and Share


  vintervila
AND SHE'S BACK ON TRACK AGAIN!
och detta var fenomenalt och gud vad jag väntat på att du ska komma ur din kukong gumman;)
jag älskar alla din formuleringar och att ögonblick tar slut även om man blundar, helt suvveränt. Nu är jag verkligen glad för din skull, och rubriken är ett extra plus. Jag älskar långa rubriker, och din klickar så perfekt :D puss
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Siera