Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är dikten jag skrev till sidan Hogwarts.nu som lägger ner den 15/12


Allt detta jag älskat




Denna dag kommer jag aldrig att glömma

Den dag då jag blev en medlem



Den dag jag fick mitt första mail

Och den dagen jag läste det hemska



Den dagen rann tårarna nästa från mina ögon

Den dagen jag alltid varit rädd för



Detta ståtliga slott jag aldrig kommer att glömma

Dom vänner jag fick och mina djur jag hade



Allt detta lämnar jag nu med tårarna rinnande ner för mina kinder




Fri vers av Nienya
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 19:19



Bookmark and Share


    crapcat
Jo, jag håller med lite...
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya