Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän för livet

 

Du ringde idag

det var ett år sedan

vi talade med varandra

 

sju sen vi första gången sågs

 

du var på rätt spår

du ville bara berätta

att allt gick bra

 

dina ord fick mitt hjärta att le

du sa att du tänkte på mig ibland

jag tänker på dig också ibland

 

sedan sa du vi hörs

och då visste jag att det gör vi

för det har vi ju alltid gjort

 

men ibland tar det bara lite längre tid




Fri vers av Anna Andersson
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-12-07 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson