Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej


Kan inte längre känna vad som är rätt eller fel
vill bara drunkna i dina svarta ögon

försvinna ner i djupet
av din rygg när mina naglar
klöser dig blodig

medans vi älskar mot ett
träd där inga andra nånsin varit

du skulle nog kalla det för helvetet
men jag vet att det är
någon helt annan stans vi är



Fri vers av Anna Andersson
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson