Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

 

meni          ngslösa         osamanh änga     nde              ord

 

i r   ade r framf  ör mi     g  j   ag vi  ll  rin  na som sva rta ma

 

csara   över din  din krop p, sam tidig tsom du gör fil   os

 

    o fi av min välr    akad   e fit  ta som ha  n inte      ens hit 

 

  tar v  ägentill tro   ts att denär sl  ät som  dina välstruk  na

 

 laka   n, kyss   ens kä  nns  la i nake  n bekr  äftel  se

 

svar tast  rum  pe bandmi    na läp  par s    om en av  su    gn    

 

   ing fr    ånhim       mele  n      ken fr     am  f örd       ig närd 

 

 u sed       an pe   ne  tre  ra   mi  g   oc h  ide    tt       a ögo

 

 nb         l  icke äl   ska    r ja  g    

 

 

 




Fri vers av Anna Andersson
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-06-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson