Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgon



Skogen
tyngd av snö

solens
svagt
lysande
strålar

förmår
inte väcka
trädens
slumrande
sav

Ändå

avlägset
och
dämpat

hörs
en liten
fågels

spröda
kvitter

denna
vinter-
morgon




Fri vers av Masse
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-12-30 10:53



Bookmark and Share


  Markattan
Väl fångad vintermorgon. Hör nästan en liten fågel kvittra i mitt öra ;o)
2005-01-12

  Cattis Rönn
av vintermorgonen..Väldigt målande och fin.
2004-12-30

  Rachel Roth
tack!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse