Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt på ett papper kan ibland va de svåraste


no resone




tankar i huvvet sipprar sakta som sirap, trögt
vill stanna kvar
en dikt på ett papper
säger en del men inte allt
en dikt på ett papper
bara ord
ord utan mening
meningar utan ord
i samförstånd
utan förstånd




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-12-30 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal