Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har sin egen verklighet

 

Och ingen är vackrare än någon annans
vi har bara olika sätt att se den

olika tolkningar på samma sida

i livets bok



Fri vers av Anna Andersson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson