Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

din mun är så het
smakar den också?

kom




Fri vers av Amfetamina
Läst 515 gånger
Publicerad 2004-12-30 17:12



Bookmark and Share


  karenina VIP
få ord, härliga ord som borde locka den som inviteras till att utröna huruvida det finns smak... :)
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina