Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att när dina tankar tror att de vet mer än vad ditt hjärta gör tar allt slut fortare än det borde.


Och jag är inte helt överens med mig själv men vi vet att spader dam har vänt sig imot dig.

Och vi är mitt i ett slagsmål,
mitt i en perfekt harmoni
som skakar i grundvallarna.

Och de säger att vi ska ge upp,
ge ner eller kanske ge mittimellan
Jag förstår inte vad de pratar om.

Och du ser lika oförstående ut som
jag gör fast du säkert
vet precis vad det handlar om och
bara låtsas för min skull.

Och det värmer mig ibland fast
inte tillräckligt mycket för att
säga att du har rätt
för allt är ditt fel och du började.

So what om jag fortsatte?

Och du skjuter anklagelser vilt
omkring dig när andra inte är där
för dem får aldrig se dig missa.

Och jag kan aldrig förlåta de
ord du sa och jag saknar dig inte för du
var aldrig den jag trodde även om
du höll alla löften.

Men du är en usel lögnare så
kanske läste jag bara in vad jag
ville i orden som du inte uttalade.

Mina tankar krigar mer än du
och jag någonsin gjorde.
Ser du hur vi är på olika rader?

Klart du inte gör,
för du är färgblind och ser
hjärter som spader dam och

Jag är inte ditt ess längre.




Fri vers av Siera
Läst 562 gånger
Publicerad 2006-12-15 23:11



Bookmark and Share


  vintervila
JAG ÄLSKAR DIG VÄNNEN!

detta är bland de bästa du någonsin skrivit
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Siera