Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat, Jag Hatar Dej!


Jag mår piss. Men är det nån som vet det? Nej.

Fan jag orkar inte längre, vet inte vad jag ska göra.

Vill ha nån o prata med, men o andra sidan får ja så himla dåligt samvete när ja drar in nån annan i skiten! vill inte att nån ska behöva k\'nna av min jävla ätstörning. dt är ju orättvist. fett egoistiskt!

Men jag orkar ju inte! måste ändå få prata med nån här i världen.....men jag har lovat mej sj att inte göra det mer en enda gng. slut med det. jag vill inte såra nån mer, är så trött på det. bättre att jag tar hela skiten! det är det enda jag är värd...

GUD VAD JAG HATAR MEJ!!!!

Skär dej fyfan asså.!!!! skär dej din dumma tjej...

Känner du itne redan hur uppläst o tjock din mage har blivit av allt du proppat i dej??!

Fan asså, kommer du nånsin lära dej att det inte är nån idé med att försöka bli av med rösterna?! de är där ändå, bakom kylskåpet, runt hörnet...lämnar dej aldrig. förstå det bara. tro inte att du är bättre än dem! du är bara så himla misslyckad, det är vad du är....

Äsch. gå o göm dej asså. vem tror du vill se dej överhuvudtaget?

Gud, är så himla deprimerad just nu...

Låt mej va snälla.

Jag orkar inte va social ikväll, men jag måste...

Fuck jävla mat. Jag HATAR dej!!!










Övriga genrer av kyara
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-12-16 15:44



Bookmark and Share


    rainbow
jag kan bara säga som Missi, sök hjälp för den finns där. jag tror att www.abkontakt.se kanske kan vara något också.. det finns hursomhelst flera ställen där du kan prata med någon, anonymt. du är stark och du klarar det här men inte själv. och skär dig inte. jag finns här om du vill prata, både på poeter och msn. ta hand om dig vännen för du är värd så mycket mer är du tror!

2006-12-17

  Missi VIP
www.sydsvenskan.se/postis. det är en skånsk tidning, men på nätet finns de dom som har såna här problem. som vet hur det är och kanske vet hur man får stopp på det. www.stockholmstjejjour.nu kan anonymt få hjälp också är jag säker på. om du vill prata så finns jag, även om jag inte är mycket till hjälp. ge inte upp!!! du är stark, du klarar det, tjejen!!

2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

kyara