Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville känna din kärlek

dödens kyss mot min kind
en omfamning
som lämnar sina spår

blåa märken på min hud
visst ville jag lära mig, att känna


men inte så här



dina händer runt min strupe, runt min hals
dödens kyss
mot min kind

en omfamning utan dess like

lämnar märken på min hud
visst ville jag känna


men kanske inte så här




Fri vers av Anna Andersson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson