Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fy


Äckligt

jag hatar dig ditt svin
du och ditt fula flin
jag vill mosa din hjärna
som en banan
och ge den till fattiga barn




Fri vers av Amfetamina
Läst 624 gånger
Publicerad 2005-01-04 19:50



Bookmark and Share


  Eder Krille
ärlig rättfram dikt
cool var den
ger den därför en femma
för slutet skull ;)
2006-02-06

  svartstry

2005-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina