Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av du

och samtidigt som du
är min älskling
skulle jag inte säga nej
till att äta upp dig
känna smaken av du
som varje gång
gör mig lycklig




Fri vers av Amfetamina
Läst 630 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-05 11:34



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
"Du" är ett magiskt namn med vacker klang.
2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina