Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är..


Jag är vacker, jag är ful.

Jag är smart, jag är dum.

Jag är framåtriktad, jag är tillbakadragen.

Jag är allvetande, jag är förvirrad.

Jag är på rätt spår, jag är vilsen.

Jag är härskare, jag är slav.

Jag är troende, jag är ateist.

Jag är annorlunda, jag är vanlig.

Jag är ingen, jag är någon, jag är jag.




Fri vers av rosentagg
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:50



Bookmark and Share


    eva m h
Ja vi är så mycket vi människor! Och du är du och jag är jag!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg