Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken i mitten


Ett par skolkamrater dansar runt runt i en ring.
Mitt i ringen står en pojke.
Han skrattar inte hans kinder är blöta.
Han har händerna hårt knutna i fickorna.
Pojken börjar snurra han med.
Runt runt mitt i ringen.
Han försöker stänga ute alla hårda ord, allt elakt skratt.
Han stannar.
Världen snurrar fortfarande för honom.
Han trillar och sätter sig på ändan.
Hånfulla skrattsalvor öser över honom.

Ett par skolkamrater dansar runt runt i en ring.
Mitt i ringen sitter en pojke.
Han skrattar inte.
Hans kinder är blöta och han har knutit händerna hårt i fickorna.




Fri vers av rosentagg
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosentagg