Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en djävul på min vänstra axel och en ängel på den högra


Jag har en ängel på min högra axel och en djävul på min vänstra.
Dom tynger ner mig.
Det blir svårare och svårare att andas, att prata, att utrycka sig.
Djävulen tar över.
Ängeln dör och halva jag dör samtidigt.
Halva jag och lite till.

Jag hade en ängel på min högra axel och en djävul på den vänstra.
Nu finns bara min lilla djävul kvar.
Nej…du kan inte se henne, hon sitter inte längre på min axel som hon brukade göra.
Hon lever inom mig nu.




Fri vers av rosentagg
Läst 1365 gånger
Publicerad 2006-12-20 20:54



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Osch... det var bra och ah, så skrämande... men jag undrar ibland om vissa djävlar inte är bättre än vissa änglar...
2007-01-25

  Merrlina
kansigt men jag tycker den är vacker
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg