Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Överskattat.


Hur känns det egentligen.

Hur känns det egentligen?
Att sticka kniven i någon och vrida om.
Att mörda någon inifrån.
Hur känns det egentligen?
Att sparka på någon som ligger ner.
Att spotta på någon som egentligen behöver hjälp.
Ja, hur känns det egentligen?
Att vara ett sånt svin som du..




Fri vers av Parlophone
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-12-23 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parlophone