Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mishima




hon är vasstandad, slinkan
slinker ur greppet

stolt nacke och bak
kämpar tappert mot fängslet

hejdar sig inte för något
stannar för fallande snö





Fri vers av Turid
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-01-14 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid