Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är inte ett revben av Adam

 

  

Ingen avbild av någon gudomlighet

bara människor med djuriska lustar

strävandes efter att överleva

i kampen mot naturen

Jesus hängdes inte på korset för våra synders förlåtelse



utan för våra lustars tillfredsställelse

 

 




Fri vers av Anna Andersson
Läst 692 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2006-12-31 09:55



Bookmark and Share


  mollypop
BRILLIANT
2008-02-09

    Delethee
Mänskligheten personifierad!
2008-02-09

  lodjuret/seglare VIP
glömde lämna kvar en guldstjärna här
2008-02-09

  lodjuret/seglare VIP
jag trodde den gossen hängde på korset på grund av avund, förräderi och någon sorts förbrytelser, liksom de andra korsfästa enklast att bli korsfäst är att göra någon i omgivningen avundsjuka, svartsjuka eller så är det bara jantelägom, alla som sitter i fängelse är egentligen utan skuld, samhället eller polisen kastar första stenen
2008-02-09

  Thurizas
helt jävla rätt,klockrent!
2008-02-09

  aberatio
Fantastiskt rakt på sak. Du har rätt.
2008-02-09

    JJ VIP
Jag gillar klarsynen i din dikt! Tänkandet... Applåd! Mvh. JJ.
2008-02-09

  cohen
Jag tycker mycket om sista två raderna, och rubriken är underbar.
:)
2008-02-09

  Maria Zena Viklund
ja den sista raden kan ju likväl vara sann, och visst är vi fortfarande odjur så länge vi inte ökat vår medvetenhet och självklart är vi inte ett revben av Adam*L*
2008-02-09

  Cris
ja... mycket intressant..

och du har ju rätt tycker jag
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson