Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffet varmt

Det kändes bra. Jag mådde bra i din närvaro, trots allt. Jag var inte alls nervös och jag kände att jag kunde andas ut. All spänning som hade funnits mellan oss förrut var nu som bortblåst. Bortsuddade likt kalksträcken på en griffeltavla. Vi satt och pratade tillsammans, skrattade, drack kaffe och log.
Det var kyligt ute men kaffet var varmt och vi pratade normalt med varandra. Allting gick så bra.
Ända tills du rörde min hand. Då förlorade jag allt.




Övriga genrer av Nhero
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-01-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero