Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag om vi verkligen var gjorda för varandra. Om vi följde våra egna hjärtan eller andras planer. Och om det verkligen skulle vara så hemskt mid vinter.


och kanske finns det en möjlighet till att något är planerat. Något om dig och mig.

Och kanske, bara kanske
var vi gjorda för varandra
och kanske, bara kanske
är det därför vi håller fast
vid varandra så desperat

men jag vet inte.

Och det finns en möjlighet
att det var meningen att vi skulle
se krokusen och snödropparna växa
tillsammans varje vår föralltid.

Det känns ganska troligt att
du och jag gjordes för att ligga
brevid varandra med solen lysandes
på våra ansikten och hjärtan medans
gräset växer sig högt runt omkring oss.

Varenda sommar.

Och jag vet inte om jag tvivlar på det
eller om jag tror helhjärtat, men kanske
var det planerat att vi skulle se röda, gröna, gula,
bruna löv trilla mot marken och färga den i
lyckliga höstkulörer år efter år.

Jag tror att jag hoppas på det.

Fast jag betvivlar starkt att det var
tänkt att vi skulle frysa såhär mycket
och inte våga värma ens händerna på varandra
när det äntligen blev dags för snön att falla
som önskningar över marken.






Fri vers av Siera
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-01-02 16:44



Bookmark and Share


  vintervila
Du vet vad jag tycker vännen, du har verkligen utvecklats och denna texter är precis lika bra som de andra. Men för att ge lite ris också, och inte bara ros som jag brukar (som du förtjänar) så den absolut sista meningen behöver inte vara där. man förstår ändå, och den tar liksom bort slagkraften i hela texten. Men annars hjärtat, så var den super och jag är stolt över dig :D och du vet att du kan prata med mig, om vad som helst, ifall de skulle va något<3
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Siera