Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta

det är kallt ute
ungefär som
ditt hjärta
din blick
kyligare än
en vinter
i världens
kallaste
land
och inte förens
jag greppat
din hand
förstår jag att
även du kommer
att smälta
med bara lite
kärlek
blir allt plötsligt
bättre




Fri vers av Amfetamina
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-01-13 15:45



Bookmark and Share


  Eder Krille
mysig dikt
faktiskt rätt så målande
enligt mig
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina