Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

vill skrika; vacker
vacker
vacker
men det ord
som istället
bildas är; älskar
älskar
älskar

och jag älskar dig
men det är tanken
som räknas




Fri vers av Amfetamina
Läst 706 gånger
Publicerad 2005-01-13 15:49



Bookmark and Share


  Eder Krille
tanken räknas
liksom dikten räknas
klassar denna som
en bra sådan
varm ömsint och
"vill viska vacker"
2006-02-06

  Markattan
...att älska är ju inte heller illa. Också ett vackert ord och vacker känsla. Snyggt!
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina