Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar titlar. men det här är ingen dikt ändå. så


en stor liten förvirring



I.

hukad rygg och
långsamma steg
jag
haltar lite med
vänster ben
så jag slipper
hennes avund
i ryggen
slipper höra
henne tänka;
varför löven har så
bråttom ner varför
träden byter
om så fort


II.

köpt nya svarta bågar
teveformade. raka.
världen är så ljus nu
jag ser jävligt smart ut
tänker han
jag ser jävligt smart ut


III.

mitt ögonlock vek sig du
körde tystnaden genom min
näthinna

som känslan av naglar mot
betongväggar mot
stålsträngar mot rödvin mot död
som världens största cirkus
mot sminket mot min kind

jag var bara en idé
du var bara ett skratt
men vi var

som det ena från det andra
alltihop och inget alls





Övriga genrer av summerbreeze
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-01-07 23:22



Bookmark and Share


  ParkBänksFilosofi
Dina texter sitter alltid så perfekt i ögonen, huvudet...och munnen när man läser det...<3
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba