Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flabba

\"med tidningen \"börs-nytt\" under sig\"
\"ojsan, den sprack\"
\"det är okej, GANT har gått up 3%\"

you always make me smile!



diskussioner om sånt här




Övriga genrer av jag borde
Läst 701 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:25



Bookmark and Share


  summerbreeze
hahahahah!

you iz teh shit :*
you make me smile too :) imrogon ska vi springa i skogen
<3
2006-09-04

    Camillaa
Interssant text:)
/ C *
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde