Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterfingrar

veckorna går snabbt men
månaderna går långsamt
tiden är som stilla förfrusen i en dimma av
kylan som dödar min själv snabbt snabbt snabbt
river upp mina fingrar och åldrar mitt ödleskinn
slipar hastigt upp flisor av kylt kött kryddat med
iskall död luft
förgiftad med koldioxid
usch usch usch




Övriga genrer av jag borde
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-11-06 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde