Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är i en förvirrelse trans


skynda dig lillen

i ett litet skal
ett ömtåligt fint rispapper-skal
ett orientaliskt material av vävd nöjdhet
hittar jag en förklaring till detta
tangentbordets trohet
i detta skal, finner jag en fundering
en serietidning där
du skuttar över följdfrågor
du använder dem
du kastar dem
du är lille skutt och du är barnslig
i mitt huvud blir du ibland en seriefigur
inte av lera eller av trä
utan av riktigt människokött men,
allt jag ser nu är lille skutt
han är inte människa, och han har inget kött

du hoppar över följdfrågor
längdhopp
och du är nu elit-idrottare
men jag ställer inga krav och jag undrar varför du är som du är
kanske hade du varit nöjd med vad som helst
jag vill bara att du ska [veta]
du vet inte!!
du ska veta att jag inte vill leka med lille skutt eller
skalman eller bamse
jag vill inte titta på när alla käkar dunderhonung!
jag vill inte le och njuta av en oskalat liv

för jag skalar av mig nu
du ser inte för du tänker på svingande sultaner
fast inte egentligen, eller hur.




Övriga genrer av jag borde
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-11-05 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde