Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske komplicerat

vissa saker är så uttjatade.
som den meningen
som \"hold on\"
vad gör du inget dudå läget jo det är bra själv
hokus pokus
jag vill ha en magisk koksstång som trollar iväg mig till alladins palats
och jag vill fly till sydamerika och jag vill
vara gjord av dyra stålar
you and I are the only ones
that have not been mimicked one hundred seventy million times
by the words so many times repeated
throughout sixteen years of endless
alliteration and assonance




Övriga genrer av jag borde
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-11-08 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde