Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppsprickandet




kyla längs ryggraden, spricker upp
mellan revbenen, skulderbladen
står ut, likt vingar av ben

nerverna följer min utsida
döljer mina ögon, min blick
för omvärlden, min mun spricker upp

hela min tunga kropp öppnar sig
och faller av, lämnar inga spår
efter sig när den faller till marken

likt en uppsprucken puppa, som
en fjäril vidgar sig min själ
utan att tyngas av världsligheten

följer regnets fall över havet
slukas av friheten, av rörligheten
inte längre fästad vid tyngd





Fri vers av Turid
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-01-15 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid